ResidentialLigne Recta

Ligne RectaLigne RectaLigne RectaLigne RectaLigne RectaLigne RectaLigne RectaLigne RectaLigne RectaLigne Recta
This radical renovation has taken in a typical house in the centre of Deurne.
In cooperation with the 'Bourgondisch Kruis' and under supervision of Karl Doise, responsible for Bulthaup Antwerp, this has turned out to be a special project. Standing in the street nothing would make you think that a large living room complete with 7.1 THX Dolby Surround by Bowers & Wilkins is installed. Everything is controlled from the touchscreen which off course command lighting, screens and curtains. The bathroom has a bubble bath. From the master bedroom it's possible to enjoy the home cinema and when the projection screen has disappeared you have a view of the adjecent bathroom.