2010-01-01

Bron: MultiMediaPC.nl

Multi Media PC zelf is niet gespecialiseerd in het opleveren van Domotica oplossingen, echter zijn wij benaderd door Duotecno Nederland om voor hun de HTPC systemen te kunnen leveren die volledig in het Domotica netwerk zijn opgenomen. Hierdoor hebben we voor onze en hun klanten een perfecte mix kunnen vinden in waar beide bedrijven goed in zijn.

Duotecno is een Belgisch bedrijf wat al vele zeer mooi opleveringen heeft gedaan waarbij niet alleen naar de Domotica zelf gekeken wordt maar ook zeer zeker rekening wordt gehouden met het design van het systeem en gebruikte onderdelen. Verder heeft Duotecno een eigen Nederlandse afdeling in Oss. Waar het ook mogelijk is om een demo huis te bezoeken op afspraak

Het bedrijf Duotecno benadert de markt op een eigen en unieke manier.

Duotecno werkt volgens een totaalconcept waarbij een compleet domotica systeem modulair is opgebouwd en hierdoor ook makkelijk uit te breiden valt in de toekomst of een verbouwing.

Niet alleen kan men lichtpunten schakelen en sferen creëren, maar ook uitgebreidere toepassingen zijn mogelijk, zoals alarmsturing, temperatuurcontrole en het aansturen van beeld en geluid.

Tevens hebben zij ervoor gezorgd dat Windows Media Center geheel in hun Domotica systeem is opgenomen waarbij alle mogelijkheden die u van onze systemen gewent bent behouden blijven.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met info@multimediapc.nl of direct met duotechno Nederland op 0412-475681 of info@duotecno.nl