2010-10-15DUOTECNO @ INTERIEUR 2010

1
DUOTECNO @ INTERIEUR 2010
Als fabrikant van high-end domotica producten heeft Duotecno altijd al veel belang gehecht aan de esthetische afwerking van de zichtbare componenten. Met de nieuwe touch screen en design schakelaars in glas zijn we hierin nog een stap verder gegaan. Ze overstijgen immers het puur functionele gebruik en worden onderdeel van een harmonieus interieur.
Op de touch screen kunt u met zelfgekozen stijlvolle icoontjes uw meest voorkomende dagdagelijkse handelingen indelen in 'scenario's'. In de glazen aanraakschakelaars, beschikbaar in dezelfde uitvoeringen, werd een mooie LED geïntegreerd die oplicht bij het activeren. Neem daarbij nog de Duotecno detector - de kleinste op de markt - en de Ipad integratie, en u hebt alle ingrediënten om het meest performante domoticasysteem nu ook op een elegante en stijlvolle manier te integreren in uw interieur.
Vandaar dat Duotecno niet kon ontbreken op de design biënnale Interieur 2010. We nodigen u graag uit om de nieuwe producten te komen ontdekken in Kortrijk Xpo van 15 tot 24 oktober. Samen met de firma Juventa kunt u ons vinden Hall 3 stand 304.