2010-10-28Beurs Domotica & Slim Wonen 2010 Eindhoven

1
Beurs Domotica & Slim Wonen 2010 Eindhoven
We creëren niet zomaar een concept.. ...we creëren uw nieuwe wereld. Ook op de beurs Domotica & Slim wonen 2010 presenteert Duotecno weer vele nieuwe noviteiten. Voor velen is de bi-directionele Bose koppeling, de gebruikersvriendelijke homemanager met plattegrond functie en de razendsnelle CAN bus een vertrouwd fenomeen. Domotica moet niet alleen betrouwbaar zijn en erg gebruiksvriendelijk maar moet ook aan de maatschappij, die continue aan verandering onderhevig is voldoen. Een kleine greep uit de nieuwe noviteiten van dit jaar zijn de KNX koppelaar, het vernieuwde hoge resolutie TFT touchscreen, Ipad integratie en de design schakelaars in glas. Wij nodigen u graag uit op onze stand om u te verrassen.

De Beurs Domotica & Slim Wonen
17 & 18 november 2010 10:00 tot 17:00
Beurslocatie: Het Evoluon
Noord Brabantlaan 1a
5652 LA Eindhoven