2011-10-13Beurs Domotica & Slim Wonen 2011 Eindhoven

1
Beurs Domotica & Slim Wonen 2011 Eindhoven
We creëren niet zomaar een concept.. ...we creëren uw nieuwe wereld.

Duotecno neemt ook dit jaar opnieuw deel aan de beurs Slim Wonen te Eindhoven. Gezien de korte afstand is dit een mooie kans om onze producten van naderbij te leren kennen.
Voor velen is de bi-directionele Bose koppeling, de gebruikersvriendelijke homemanager met plattegrondfunctie en de razendsnelle CAN bus een vertrouwd fenomeen. Domotica moet niet alleen betrouwbaar en erg gebruiksvriendelijk zijn maar moet ook aan de maatschappij, die continu evolueert voldoen.

Een kleine greep uit de nieuwigheden van dit jaar zijn de nieuwe aluminium en corian schakelaars, onze Comelit binnen- en buitenpost en ook koppelingen met verschillende audiosystemen zoals Bose, Nuvo, Xantech, Artsound, Russound, Speakercraft, Marantz, Proficient en B&O.

Wij nodigen u graag uit op onze stand.

De Beurs Domotica & Slim Wonen
23 & 24 november 2011 10:00 tot 17:00
Stand 1.07
Beurslocatie: Het Evoluon
Noord Brabantlaan 1a
5652 LA Eindhoven