2012-02-01DUOTECNO @ BATIBOUW 2012

1
DUOTECNO @ BATIBOUW 2012
Duotecno is terug aanwezig op Batibouw! Deze editie laten wij niet ongemerkt voorbij gaan met de grootste domotica stand. Met maar liefst 78m² aan domotica producten is onze stand zeker een bezoekje waard. Niet alleen krijgt U de vertrouwde producten te zien maar worden ook tal van nieuwigheden voorgesteld. Uiteraard zal U onze nieuwe Twilight module zelf kunnen programmeren en ervaren hoe eenvoudig dit is. De nieuwe bidirectionele interfaces naar tal van audiomerken zoals Artsound, B&O, Bose, Russound, SpeakerCraft, Xantech, Proficient, Nuvo, Marantz, ... worden extra in de verf gezet. In primeur tonen wij in prototype onze intelligente aanraakschakelaar met ........ Omdat wij Uw mening belangrijk vinden kan U zelf suggesties aanbrengen waarmee wij rekening houden bij de verdere ontwikkeling van dit bijzonder product.
U vindt ons terug op onze vaste stek in hal 9 stand 301. Wanneer U zich parkeert op parking C, de brug overgaat en U de linkse ingang neemt, dan brengt de roltrap U als het ware rechtstreeks tot in onze stand.
De Vedett of Duvel staat alvast klaar.