2009-10-06Smartbox type 01

We stellen u graag de Smartbox voor.
Deze box is eenvoudig te installeren en heeft in de standaard configuratie 16 ingangen, 6 dimmers en 6 relais. Vanaf een grotere bestelling kan de Smartbox door u op maat geconfigureerd en eventueel voorgeprogrammeerd worden. In deze eigen configuratie kan u zelf de 12 uitgangen bepalen uit dimmers, relais, rolluiksturingen, 0-10V, 1-10V en LED PWM sturingen.

Deze box is uitermate geschikt om te gebruiken in hotelkamers, appartementen of als basis domotica. Het verschil met de gewone modules zit in het beschikbaar geheugen waardoor deze box niet geschikt is om een uitgebreide domotica-installatie te bouwen met bv. audio/video.

Het is verder mogelijk om meerdere Smartboxen in cascade te schakelen om zo bv de hotelkamers centraal te beheren aan de receptie. Er kan ook een extra DIN-rail module of touchscreen met de Smartbox verbonden worden zonder dat er een extra voeding moet voorzien worden. Het spreekt voor zich dat deze volledig compatibel is met onze standaard modules en CAN-protocol.

Meer informatie en een technische datasheet kan u terugvinden op de productpagina.

Smartbox met 6x dimmer en 6x relais