2010-02-01DomoZine 2010 #34

1
DomoZine 2010 #34
Glazen schakelaars

Domoticafabrikant Duotecno brengt een eigen reeks van schakelaars uit. In analogie met de aanraakschermen is de afwerking in zwart glas, wit glas , zilver glas of goud glas. De nieuwe schakelaars werden afgelopen najaar voorgesteld op een exclusief event voor installateurs in de showroom van Modular. De schakelaars werken volledig zelfstandig en hoeven niet gekoppeld te zijn aan een domoticasysteem. Optioneel kunnen ze overigens wel worden aangesloten op de bus van Duotecno. Ze zijn aanraakgevoelig en voorzien van LED's, die desgewenst 's nachts als oriëntatie kunnen blijven branden. De schakelaars worden gemonteerd met behulp van universele inbouwdozen. Qua design zijn de schakelaars, die verkrijgbaar zijn in vierkante of rechthoekige uitvoering, volledig afgestemd op de nieuwe reeks aanraakschermen van Duotecno.