2011-10-10Habbekrats Kortrijk

Download bijlage
123
Habbekrats KortrijkHabbekrats KortrijkHabbekrats Kortrijk
Gevoelsmatig is dit het mooiste project van Duotecno. Dit was dan ook een sociaal project waar verschillende firma's hun steentje hebben bijgedragen. Niet onbelangrijk te vermelden is dat de Stichting Vlerick dit financieel mogelijk heeft gemaakt. Na Gent, vindt het tweede huis van Habbekrats een plaats in Kortrijk, waar een groep van vrijwilligers een sociaal vangnet vormen voor alleenstaande en minderbedeelde kinderen. Deze kinderen worden op een lucratieve manier van straat gehouden. Alle laatste technieken zijn in dit centrum geïntegreerd. Vanachter de balie kan via de Homemanager software de maar liefst 5 verdiepingen gecontroleerd en bediend worden. In de kelder bevinden zich de internetpc's, op het gelijkvloers zijn er de faciliteiten om een concert te geven en daarboven bevindt zich het restaurant met daarnaast zelfs een heuse boksring. In de zomer is het fijn vertoeven op het dakterras waar ook de mogelijkheden zijn om een party te organiseren.