Batibouw 2018 – Het domoticasysteem van de architect!

Tijdens batibouw waren er weer wat nieuwtjes te rapen op de stand van Dutecno. Een nieuwe touchscreen en nieuwe schakelaars in alle mogelijke materialen zorgen er voor dat Dutecno het domoticasysteem voor de architect is.

Batibouw 2017 – Nieuwigheden Duotecno

Naar jarenlange traditie was Duotecno weer op Batibouw aanwezig en kon men ook enkele nieuwigheden voorstellen zoals de invisible schakelaar en de opbouwdetector.

Reportage Duotecno in Grenzeloos Wonen

Sebastiaan van Damme, architect SheCi, neemt ons mee in de door hemzelf ontworpen kijkwoning in Aalter. Hij neemt ons mee in de wereld van domotica en laat zien wat er zoal mogelijk is om de beleving in je woning te optimaliseren. Van automatische verlichting tot het koffiezetapparaat dat vanzelf start. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bar powered by duotecno

For one of our clients we created a bar. It includes projection, dmx control of a smoke machine, lasers and lighting. Everything is controlled via the Duotecno home automation system.

Aansluiten van een Duotecno buitenpost met Siedle technologie

Het aansluiten en instellen van de buitenpost van Duotecno met Siedle technologie. Deze buitenpost bestaat in verschillende uitvoeringen. De standaard uitvoering met bel (DT20-0D), de uitvoering met codeklavier (DT20-CD) en de uitvoering met vingerscan (DT20-BD)

Domotica by Duotecno

Duotecno heeft een zeer gebruiksvriendelijk domoticasysteem waarmee het comfort binnen jouw woning op vele vlakken wordt verhoogd. Met domotica kan je alle functies van jouw woning bedienen: verlichting, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video, alarm en videofonie. Wij verzekeren jouw veiligheid en vermijdt alle energieverspilling. Bovendien is het erg flexibel: met één druk op de toets zet u uw woning naar uw hand.