fbpx

De architectuur is tijdloos, strak en vernieuwend door haar eenvoud.

De rustige sfeer in deze woning gaat hand in hand met de allernieuwste moderne technologie. Deze strakke woning is ontworpen door architect Janis Filieux, interieurarchitect Saai.co en geïnstalleerd door Wim Dequeker, waarbij deze woning omgetoverd werd door een hypermoderne, slimme woning. Het razendsnelle en decentrale systeem van Duotecno werd ook in deze woning volledig toegepast. Het zorgt onder andere voor het eenvoudig schakelen en dimmen van verlichting, het sturen van gordijnen en stores, de audio- en videoapparatuur, bepaalde sferen oproepen over het ganse huis of in de tuin,  het sturen van verwarming en koeling waarbij wij over een uitgebreid netwerk aan merken beschikken die compatibel zijn op ons systeem…

Bovendien beschikken de bewoners elk over onze eigen Applicatie op hun smartphone, waarmee ze ten allen tijde op alle aspecten van de automatisering kunnen ingrijpen. Zelfs als je in het buitenland bent. Zo kun je makkelijk à la minute sferen oproepen of aanpassen of bijvoorbeeld de schakeltijden van verlichting en screens regelen. Dankzij onze IP-videofonie kan de toegangscontrole met of zonder camerabewaking perfect beheerd worden. Bovendien geven ze een esthetische meerwaarde aan uw gevel.

Met de onopvallende bewegingsdetectoren gaan de 100% geïntegreerde inbouwspots op de gewenste stand aan. Bovendien worden deze met één druk op de knop gedimd op de perfecte, en gewenste stand van de bouwheer. Deze 100% geïntegreerde oplossing voor de audio speakers en verlichting werd door ons zusterbedrijf, Xillo Recessed Solutions geïnstalleerd.

Meer foto’s? Klik hier.