fbpx

Basisinstallatie achter wit en strak interieur

Ruime woning met veel zicht, weinig onderhoud & een memorabel uitzicht

Architect UAU Collectiv, Massimo Pignanelli realiseerde deze prachtige, strakke villa gelegen in Genk.

De bouwheer wenste zoveel mogelijk privacy te creëren aan de straatkant, waarbij het langs de andere kant volledig open is om zoveel mogelijk daglicht binnen te laten. Wit interieur met kleurrijke accenten, maken deze woning karaktervol. In deze woning kan je wel 30 schakelaars terugvinden in een aluminium witte afwerking.

Voorlopig heeft de bouwheer gekozen om enkel het basissysteem te installeren in de woning, waarbij het mogelijk is na enkele jaren uit te breiden. Domotica laat zich makkelijk aanpassen aan de veranderende eisen en leefomstandigheden. Ze kunnen alle elektrische toestellen in huis besturen, maar je hoeft niet van meet af aan het volledige pakket te installeren.

Je kan beginnen met bijvoorbeeld een automatische besturing van de verwarming en de verlichting, en dit op een later tijdstip uitbreiden. Het geeft dezelfde problemen als de uitbreiding van een klassieke elektrische installatie: je moet immers kabels trekken vanaf het verdeelbord (zekeringkast) tot aan de nieuwe lamp of het nieuwe toestel.

Vooruitdenken is de boodschap.

De investering wordt op termijn terugbetaald door de flexibiliteit en de meerwaarde van de woning. BELANGRIJK, de flexibiliteit van uw woning werkt in twee richtingen. Onze domotica is te allen tijde uitbreidbaar zo kan een basispakket met de jaren uitgebreid worden op hetgeen u destijds geïnstalleerd hebt. Ook kan uw domoticasysteem altijd aangepast worden volgens uw leefgewoonten, kleine kinderen blijven niet klein. Daarom moet de detector in de nachthal de eerste jaren vanaf 8u ’s avonds de verlichting soft doen branden als de kinderen tieners zijn geworden moet dit na enkele jaren gewijzigd worden na bijvoorbeeld 11u ’s avonds. Uw domotica installatie groeit als het ware met u mee.

Eens u geproefd hebt van de kwaliteit, comfort en flexibiliteit van ons systeem wilt u niet meer terug.

Meer foto’s van deze realisatie? Klik hier.