fbpx

BMW Dejonckheere

In Roeselare, aan de expresweg N36 beschikte BMW Dejonckheere al over twee sites, die zich ongeveer 2 km van elkaar bevonden. Teneinde meer ruimte te creëren voor de MINI en BMW Premium Selection, liet de firma een nieuwbouw optrekken tegenover de bestaande showroom op de hoek van de Rijksweg en de Oostnieuwkerksesteenweg.

Nieuwbouw toonzaal voor BMW Premium Selection
Terwijl de bestaande site aan de overkant dienst deed als toonzaal voor de nieuwe wagens van BMW, met een klein deel voor de nieuwe wagens van MINI, was het de intentie van de bouwheer om de nieuwe site te gebruiken als toonzaal voor de wagens van BMW Premium Selection.

De bestaande site is voorzien van een analoog relais systeem die volledig werd omgeschakeld naar een full systeem. Het nieuwe gebouw tegenover het bestaande gebouw is ook volledig geïntegreerd met ons domoticasysteem.

2 garages die fysiek van elkaar gescheiden zijn, maar die virtueel en draadloos door Duotecno gestuurd worden aan één systeem.  De medewerkers bedienen beide sites met één eenvoudige app.

Voor de verlichting hebben ze gekozen voor toepassing van Led om de vooropgestelde luxewaarden van BMW te garanderen. De verlichting van gans de site wordt net als de sturing van poorten, zonwering, audio… gekoppeld gestuurd via ons domoticasysteem. Er is ook aandacht besteed aan de beveiliging. Deze hebben wij aan Satel gekoppeld. Zowel camerabewaking als onze toegangscontrole met Stand-alone werden toegepast en weggewerkt om dit vrij open gebouw volledig te beveiligen.

Meer foto’s? Klik hier.