fbpx

Corona update

Naar aanleiding van de officiële communicatie van de federale regering op 12 maart 2020, bestaat de voornaamste bezorgdheid van Duotecno erin om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, externe partners en klanten zo veel mogelijk te waarborgen. Dit doen we door de richtlijnen van de overheid en onze federatie nauwgezet op te volgen en te respecteren.

Wij hebben daarom volgende maatregelen genomen:

Onze medewerkers blijven telefonisch en per mail bereikbaar.

Intern zijn er strenge maatregelen genomen om de veiligheid van de medewerkers te garanderen.

De voorziene opleiding op 25, 26 en 27 maart is afgelast en voorlopig verplaatst naar dinsdag 28 april, woensdag 29 april & de gevorderden opleiding op donderdag 30 april.

De showroom mag slechts op afspraak met onze vertegenwoordiger bezocht worden, waarbij we deze in alle veiligheid laten doorgaan. Wij vragen jullie om niet vrijwillig binnen te springen, maar eerst een mailtje te sturen naar info@duotecno.be indien u nog geen vertegenwoordiger werd toegewezen.

Leveringen voor de continuïteit van het werk worden natuurlijk wel nog altijd toegelaten mits reiniging en afstand.

Zolang de gezondheid en de overheid ons dit toelaat, stellen wij alles in het werk om de continuïteit van de lopende projecten te verzekeren. Onze kantoren blijven uiteraard telefonisch bereikbaar.

We duimen mee voor een snelle oplossing & wensen u en al uw naasten een goede gezondheid toe !

Dank voor uw begrip!