fbpx

De Eyeswitch

Dankzij domotica, of “home automation”, kan u de alledaagse taken in uw huis automatiseren.

Tot nu toe werden de iPad ’s in de muur gebouwd, wat als gevolg heeft dat men deze niet meer op een normale manier kan gebruiken. Een andere optie was een ‘wall mount’ waar u de iPad eenvoudig op kan bevestigen en kunt van halen. Tegelijk behoudt u een mooie 8-voudige schakelaar op de muur.

Design

Bij Duotecno slaan esthetiek en functionaliteit de handen in elkaar. Design is één van onze grootste troeven tezamen met de eenvoudige, snelle intelligentie achter onze designproducten.

Met dit nieuwe en elegante design heeft Duotecno een meerwaarde voor uw huis ontwikkeld, dat zich consequent naar de noden van klanten richt: modern, individualiseerbaar, praktisch en betaalbaar.

Eenvoudige installatie en gebruik

Deze multifunctionele iPad houder beschikt over een geïntegreerde oplader met een optionele, stabiele LAN connectie, dit gecombineerd met een 8-voudige schakelaar. U kunt eender welke iPad met aanpasbare connector horizontaal hierop aansluiten. Bovendien is deze iPad houder érg eenvoudig in installatie en gebruik.

Indien gewenst, kan u de iPad tezamen met de montagebeugel van de muur halen om zo een strakke designers look te behouden. Zo blijft enkel de 8-voudige schakelaar zichtbaar. Bovendien kan je via de schakelaar onmiddellijk jouw volledige huis bedienen, zelfs zonder iPad.

In slechts enkele seconden is de iPad aan de muur geïnstalleerd. Dankzij de schakelaars is het mogelijk om jouw huis te bedienen. Ook zonder iPadscherm.

Esthetisch verantwoord en tegelijk functioneel en gebruiksvriendelijk. DUOTECNO zorgt voor een consistente bediening door de volledige woning.

Specificaties

  • Optionele stabiele LAN connectie gecombineerd met een 8-voudige schakelaar
  • Voor integratie met videofonie en camerabewaking
  • In België vervaardigd
  • Beschikbaar in aluminium wit en aluminium zwart
  • Onderstreept de perfectie van het design van de iPad
  • Met precisie vervaardigd uit een massief stuk aluminium
  • Eenvoudig op de muur te bevestigen in slechts enkele stappen
  • Geen kabels of aansluitingen zichtbaar– voor de installatie volstaat een enkelvoudige inbouwdoos die standaard is meegeleverd
  • Laadt continu op met aanpasbare Ipad connector