fbpx

Een interieur waar gezelligheid en functionaliteit elkaar terugvinden

Deze bewoners hebben gekozen voor een interieur waar gezelligheid en functionaliteit elkaar terugvinden. Een strak, wit interieur met warme accenten maken deze woning karaktervol. Over de aankleding en meubels moet nog wat verder worden nagedacht. Een stijlvol interieur groeit pas met erin te wonen.

Vanuit de centrale leefkeuken ontplooit de activiteit zich naar alle hoeken van de woning. Met gebruiksvriendelijke materialen en oog voor detail.

Veiligheid en comfort staat alvast bij deze woning op de eerste plaats. De eigenaar van deze woning contacteerde Duotecno aanvankelijk voor een klassieke installatie. Pas toen wij hen vertelden over de ongelooflijk vele mogelijkheden van het Duotecnosysteem, stelden ze vast dat dit systeem absoluut voor extra leefcomfort en extra veiligheid kon zorgen, zonder daarbij extreem ver te gaan.

Hier zijn we opnieuw vertrokken van de basis, waarbij wij naar de wensen van de klant geluisterd hebben. Door alles vanuit één centraal punt te bedienen, kunnen de bewoners eenvoudig de binnen- en buitenlichten met één handeling aan/uit doen. Als de kinderen ’s nachts naar het toilet moeten, lichten onze onopvallende detectoren automatisch in dimfunctie op.

Naar veiligheid toe kunnen we eenvoudig verlichting en/of muziek aansluiten terwijl het alarm afgaat. Duotecno biedt een totaalpakket aan waarbij de bewoners eenvoudig hun muziek kunnen besturen voor de ganse woning, de verlichting beheren, temperatuur aansturen, screens/zonwering aansturen die ze eenvoudig met hun smartphone/ tablet kunnen besturen. Dit systeem laat toe om zowel individuele circuits als groepssturingen te voorzien voor zowel beneden als boven. Zo kan je bijvoorbeeld alle gordijnen beneden simultaan laten zakken of terug openen.
Bij inbraakbeveiliging zal dit automatisch gebeuren, samen met de buitenverlichting die aangaat. De evoluties in deze sector gaan razendsnel. Wij streven er dan ook naar om constant mee te evolueren waarbij ons systeem de flexibiliteit biedt om nieuwe toepassingen toe te voegen zodat je woning niet veroudert.

In deze woning werd er ook voor de Trimless verlichting van Xillo geopteerd. Deze verlichting is 100% naadloos weggewerkt in het plafond/muur tezamen met de audiospeakers. Wat zorgt voor de pérfecte integratie in jouw interieur.