fbpx

Dag van de medewerker

Date event -

Functies evolueren en teams werken steeds anders. Secretaressedag evolueert dan ook naar Dag van de medewerker. De Dag van de medewerker is een initiatief van Unizo en wil op een positieve manier talenten binnen een onderneming in de aandacht brengen en bedanken. Aan deze dag koppelen zij jaarlijks een wedstrijd: werkgevers die een vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie opzetten maken kans op een afterwork met foodtruck voor het hele bedrijf. Het volledige Unizo-artikel lees je hier.

Hoe hebben wij onze werknemers deze keer verwend? Wij hebben een copieus ontbijt georganiseerd aan onze prachtige, marmeren bar, waarbij de paashaas de paaseieren verstopte in de toonzaal. Indien medewerkers een chocolade eitje wensten, dan moesten ze deze zoeken.

Duotecno organiseert consequent kleine ‘teambuildings’ met hun jong team van 26 om hen te bedanken voor hun geleverde werkprestaties en om onze sterke band te behouden.

Elk jaar verrassen wij hen met een originele teambuilding, waarbij er consequent kleinere initiatieven worden georganiseerd om ons team gemotiveerd, gepassioneerd en enthousiast verbonden te houden door bijvoorbeeld een afterwork drink, cocktailworkshop, kookworkshops, barbecues, een bepaalde sport en kleinere gezellige momenten na het werk in onze fameuze toonzaal waarbij de collega’s op regelmatige basis kunnen biljarden, kickeren, naar een film kijken, een potje voetballen of gezellig aan de bar bijkletsen…