fbpx

Kwaliteit laat zich voelen, proeven & beleven

Date event - 29/06/2018 12:00 am

Onder de stralende zon vond vrijdag 29 juni de tweede editie van de Inspire Classic Tour plaats. Een business event georganiseerd door 14 bedrijven, die allen excelleren in hoogwaardige bouw- & interieurrealisaties. De Inspire Classic Tour heeft als doel bedrijven en ondernemers uit de regio -die zich onderscheiden door meesterschap- samen te brengen.

De deelnemers werden tijdens elk van de pitstops in de watten gelegd en verwend met culinaire geneugten en verfrissende drankjes. Als surprise was er ook nog een helikoptervlucht voor degene die de behendigheidsproef gewonnen hadden.
Na de middag werd onze colonne met de veerboot overgezet naar het tweede deel van de rally tour. Om deze warme zomerdag af te sluiten hebben we geopteerd om bij Duotecno een BBQ te organiseren die bij iedereen in de smaak viel. Overal glunderende oogjes, piepende banden, lekkere ijsjes, en dat allemaal onder een blakende zon. We konden ons geen mooiere dag wensen.
In samenwerking met : AVC, Bourgondisch Kruis, Clima-West, Da’lux, De Laere Decor, Duotecno, Evelyn Moreels, Kordekor, Miele, Ntgrate, Patrick Ponseele, Potier Stone, Verhelst, Woodstoxx.