fbpx

Eyeswitch wint Designregio Kortrijk Award

Duotecno heeft met hun Eyeswitch het ‘Designregio Kortrijk Award’ binnen gehaald en krijgt zo het DesignX50 label voor deze nieuwe product familie. Tijdens de Week van het Ontwerpen van 18 t.e.m. 22 oktober kunt u ons product bezichtigen en zal het DesignX50 boek gelanceerd worden met daarin alle winnaars uit elke categorie. Dit jaar stonden de begrippen design thinking en duurzaamheid centraal bij de keuze van de jury.

Deze multifunctionele iPad houder beschikt over een geïntegreerde oplader met een optionele, stabiele LAN connectie, dit gecombineerd met een 8-voudige schakelaar. U kunt eender welke iPad met aanpasbare connector horizontaal hierop aansluiten. Bovendien is deze iPad houder érg eenvoudig in installatie en gebruik.

U kunt ook de iPad tezamen met de montagebeugel van de muur halen om zo een strakke designers look te behouden. Zo blijft enkel de 8-voudige schakelaar zichtbaar. Bovendien kan je via de schakelaar onmiddellijk jouw volledige huis bedienen, zelfs zonder iPad.

In slechts enkele seconden is de iPad aan de muur geïnstalleerd. Dankzij de schakelaars is het mogelijk om jouw huis te bedienen. Ook zonder iPadscherm.

Esthetisch verantwoord en tegelijk functioneel en gebruiksvriendelijk. Wij zorgen voor een consistente bediening door de volledige woning.