fbpx

Functionele elegantie in een strakke woning

Dat alles functioneel en heel goed op mekaar moest afgestemd zijn, was een grote wens van het bouwkoppel en dat zie je dan ook overal in de woning. Niet alleen in de afwerking dat tot in de kleinste details klopt en zelfs de perfectie benadert, maar ook in de symmetrie en de belijning van het meubilair. Zowel verlichting als meubels matchen perfect met onze producten. Het zit hem in de kleinste details.

Ook wilden de eigenaars hun leefcomfort bevorderen door het toevoegen van functies die hun leven vergemakkelijken. Alles is bedienbaar vanaf één centraal punt, waarbij alles extra bedienbaar is via de schakelaars waarin 8 functies zitten (verlichting als dimverlichting) alsook met de touchscreens die zich zowel boven als beneden bevinden. Bediening van verlichting, screens, gordijnen, audio, HVAC, zwembad, wellness, de volledige mencave… Het is maar een fractie van wat allemaal via een centraal systeem automatisch aangestuurd kan worden in jouw woning.

Via elke touchscreen zie je wie er voor de deur staat en doe je eenvoudig met één knop de deur open. Wanneer we de woning betreden worden we weerom aangenaam verrast door de natuurlijke lichtinval die via de grote glaspartijen over de volledige woning, binnenvalt. Als het donker is, branden de lichten automatisch bij het passeren in de gang, toilet, berging, badkamer via onze kleine detectoren.

Met onze totaalpakketten fungeren wij als studiebureau tussen architect, installateur en eindklant gedurende het volledige bouwproces. Zo kunnen we het hele bouwproces alles volledig afstemmen op de verlangens van onze klanten.

Bekijk hier meer foto’s.