fbpx

Geautomatiseerde imposante woning

De woning is het resultaat van een doordacht ontwerp door architect François Van Damme en interieurarchitecte Eva Carlier dat in de juiste verhoudingen intimiteit en openheid verzoent, waarin de bewoners in een huiselijke woonsfeer ongestoord kunnen genieten. Ze kozen voor een overduidelijke landelijk-moderne insteek met een eigentijdse toets, waarbij ze beroep deden op Duotecno om al onze materialen in de muur weg te werken. Dit in samenwerking met Electro Gevaert.

Dankzij de samenwerking met ons zusterbedrijf –Xillo Recessed Solutions– creëerden wij een naadloze design oplossing, waarbij geen randen zichtbaar zijn. Zowel speakers, afdekramen voor stopcontacten, verlichting als de touchscreens zijn volledig naadloos in de muur geïntegreerd. Met de volledig naar wens geprogrammeerde touchscreens zet je niet alleen de verlichting aan en uit. Je kunt met één druk op de knop de lampen dimmen, een voorgeprogrammeerde sfeer oproepen, verwarming bedienen, alsook wellness, camerabewaking en alarm, geschakelde stopcontacten, screens/gordijnen en rolluiken bedienen en beheren vanop afstand met één en dezelfde handige app op je smartphone of tablet…

Tot slot kunnen bewegingsdetectoren mee de verlichting sturen. Zo voorkom je onnodig elektriciteitsverbruik, net als met de handige ‘alles uit’-functie wanneer je het huis verlaat of gaat slapen via de touchscreens. Dit is niet alleen positief voor je energiefactuur, maar draagt ook bij tot een duurzame levensstijl die in de toekomst alleen nog maar aan belang zal toenemen.

Meer foto’s? Klik hier.