fbpx

Het zit’m in de details: discrete, slimme oplossingen voor huisautomatisatie

Vooraleer je kan binnenkijken in deze landelijke woning, zie je onze buitenpost met camera waarmee je moet aanbellen. Zo ziet de eigenaar onmiddellijk wie er voor hun poort staat. Met één druk op de knop kan de eigenaar zijn poort voor zijn bezoeker openen. Eens je voorbij de poort gepasseerd bent, valt de openheid van de voortuin op. Veel gras, een nonchalante oprit met een padje dat naar het landelijke huis loopt. Alles is heel organisch opgevat.

Eens je de woning nadert, neemt onze camerabewaking elke stap bij het naderen van het huis op. Hier tref je de knappe maar discrete opbouwdetector op, waardoor zowel binnen- als buitenverlichting nooit meer onnodig branden,  wat ten goede zal komen aan je energieverbruik.

Met ons domoticasysteem kan de eigenaar via de touchscreen, smartphone of tablet elke ruimte van de woning afzonderlijk bedienen. Niet alleen de verlichting, muziek en ventilatie, maar bijvoorbeeld ook om de gordijnen te besturen en om bepaalde sferen in te stellen.
Bovendien is ons systeem zodanig gemaakt dat je steeds nieuwe toepassingen kunt toevoegen en je woning dus altijd up-to-date blijft. 

Altijd leven in huis

Luister op elk moment van de dag naar je favoriete muziek in de kamer waar je je op dat moment bevindt. Naar het nieuws luisteren tijdens het ontbijt, achtergrondmuziek in de badkamer of tijdens het douchen; met ons domoticasysteem bepaal je zelf wat, wanneer en waar en dit alles met een centrale bediening die door ons of door jou geprogrammeerd wordt. Ons flexibele en vernieuwende domoticasysteem geeft je de mogelijkheid om voor elke ruimte apart de verlichting, de muziek, de ventilatie, de gordijnen of hele sferen te bepalen via één druk op het touchscreen of via je smartphone of tablet.

Liefhebbers van discrete technieken kunnen kiezen voor audiospeakers van Xillo inbouwarmaturen. Deze kunnen naadloos in de muur of in het plafond geïntegreerd worden, zodat je bij de inrichting van je huis geen rekening hoeft te houden met de plaats van je luidsprekers of verlichting.

Snel, efficiënt en esthetisch, beter kunnen we Xillo Trimless Solutions niet omschrijven.

Meer foto’s? Klik hier.