fbpx

Imposante volumes & uniek interieur

Domotica is een erg handige en efficiënte toepassing om uw woning helemaal naar uw hand te zetten. Met een gebruiksvriendelijk besturingssysteem roept u via de iPad, smartphone of touchscreen de sfeer op die u wenst. Zachte muziek afspelen, de verlichting dempen, de rolluiken of screens met het zonlicht sluiten: het kan allemaal met één toets. Een volledig niet werk van domotica uitrollen, is mogelijk bij een nieuwbouw of een renovatieproject en in een klassieke of een moderne woning. Dat domotica en uniek of modern wonen elkaar perfect aanvullen bewijst Duotecno opnieuw.

Sfeervolle verlichting

Een toepassing waar een duidelijk verschil mee kan worden gemaakt, is de verlichting. Het is mogelijk om licht te dimmen of het te laten aangaan en doven met bewegingsdetectoren in deze woning. Op die manier doet u een energievriendelijke investering, want het blijft niet branden wanneer het niet nodig is.

Met één beweging regelt u de verlichting in verschillende kamers.

Wij creëren verschillende sferen in afzonderlijke kamers. Met één enkele ‘alles-uit’ functie op de touchscreen of app is het trouwens makkelijk om alles uit te schakelen wanneer u uw huis verlaat. Al deze opties werden eveneens toegepast op de buitenverlichting. Hier hebben de eigenaars 3 Bronzen touchscreens en in iedere ruimte Bronzen schakelaars en stopcontacten gekozen om hun huis volledig mee te bedienen.

Altijd uw favoriete muziek

De eigenaars kunnen op ieder moment van de dag en in iedere kamer afzonderlijk naar hun favoriete muziek luisteren, de nieuwsberichten aan de ontbijttafel, zachte achtergrondmuziek in hun zithoek of de kinderen die willen dansen op hun kamer. Het wordt allemaal op hetzelfde moment geregeld en kan eender waar of overal worden afgespeeld dankzij domotica. Vanuit één plaats regelt u de voorkeuren.

Beveiliging op maat

Dankzij domotica is het mogelijk om sterk in te zetten op veiligheid. Het alarmsysteem wordt er op aangesloten en ook dit kan u van op afstand besturen. Zo zet de bouwheer inbrekers op het verkeerde been door de verlichting en rolluiken te besturen zonder dat ze moeten thuis blijven.

Één aanspreekpunt

De volledige installatie van domotica kan u aan ons overlaten. Het beschikt over een erg gebruiksvriendelijk systeem en werkt met zijn product. Zowel de ontwikkeling, productie, hardware, software en after-service zijn in handen van de zaak en is allemaal in België gefabriceerd.

Het gevolg is dat u kennis maakt met een modulair systeem dat betaalbaar en doeltreffend is. U selecteert enkel dat wat u in uw woning nodig heeft.

Hierdoor kan de firma snel handelen om aan uw eisen te voldoen.

U geniet van een volledige service met het leggen van elektrische leidingen, het geven van verlichtingsadvies en het plaatsen van passende schakelaars voor de besturing.

Meer foto’s?