fbpx

Duotecno Pro Applicatie

19/01/2022

Vanaf heden kan je de Duotecno Pro Applicatie downloaden in de App store en op Playstore of via de QR code op onze website.

Lees verder

Excellence – Perfectie zit in de kleinste details

06/07/2021

De verborgen deur in hoe de keukenwand leidt ons niet alleen naar de wasplaats, proviandberging en iets verder naar de garage, ook de kelderverdieping kan je via deze weg bereiken. Die bevat het technische kloppende hart van de woning met alle technieken, onder meer de geothermische warmtepomp en vloerverwarming. De uitstekende geluidskwaliteit van de muziek waarvan je in de keuken via geluidsboxen in het verlaagde plafond kan genieten en ook al de rest van domotica vindt hier haar oorsprong.

Duotecno zette alles op punt:

 

Lees verder

Een digitaal toegangssysteem voor alle sectoren

03/03/2021

Wat vroeger ontbetaalbaar was, is nu een trend die steeds verder opmars maakt: een digitaal toegangssysteem voor woningen, hotels, kantoorgebouwen, appartementen, restaurants, garages… Niet alleen is parlofonie een veilige en praktische oplossing, onze buitenposten geven ook een esthetische meerwaarde aan je poort/gevel.

Lees verder

Batibouw Virtual Edition 2021

18/01/2021

Door het Coronavirus is een fysieke editie niet mogelijk in maart 2021. Maar geen zorgen: iedereen met bouw- of verbouwplannen zal terecht kunnen op het gloednieuwe digitaal platform waar je allerlei informatie kan verzamelen over onze producten, een gesprek zal kunnen aangaan met één van onze vertegenwoordigers, en nog veel meer! Blijf ons dus zeker volgen en zet de data alvast in jouw agenda!

 

Lees verder

Domotica als onderdeel van architectonisch concept

07/01/2021

Overal in deze landelijke woning vind je subtiele verwijzingen naar de allernieuwste domotica. Duotecno hechtte bijzonder veel aandacht aan een uitgekiend systeem dat minutieus geïntegreerd werd in het architecturale concept. 

Lees verder

De architectuur is tijdloos, strak en vernieuwend door haar eenvoud.

27/11/2020

Deze strakke woning is ontworpen door architect Janis Filieux, interieurarchitect Saai.co en geïnstalleerd door Wim Dequeker, waarbij deze woning omgetoverd werd door een hypermoderne, slimme woning. Het razendsnelle en decentrale systeem van Duotecno werd ook in deze woning volledig toegepast.

Lees verder

Woning met naadloze afwerking en siri bediening

04/09/2020

In deze indrukwekkende woning is alles Trimless aangeleverd door Duotecno. Dit geldt voor de schakelaars, stopcontacten, touchscreens, maar ook de speakers van Bose en de inbouwspeakers. Hier zijn in totaal 5 touchscreens egaal verwerkt in de muur. Bovendien sturen wij ook de verlichting, temperatuur en audio aan.

Installateur: Elektriciteit by Desmedt

Lees verder

Nieuwe gastronomische aanrader in hartje Brugge

03/07/2020

Ontdek de meest overheerlijke gerechtjes bij Odette Boulette op het Simon Stevinplein in Brugge.

Lees verder

Helping the nurses!

16/06/2020

Ook Duotecno heeft zijn steentje bijgedragen bij de nood aan mondmaskers.

Zo hebben wij ear savers ontworpen voor de dienst Radiologie en Isotopen.

Lees verder

BMW Cocquyt

05/06/2020

De nieuwe locatie van BMW Cocquyt in Brugge -die tevens goed bereikbaar is vanuit de snelwegen- biedt een uitnodigende ruime showroom aan, waarin ze de klanten optimaal kunnen ontvangen. Dit gebouw is volledig uitgerust volgens de laatste technologische trends van het domoticabedrijf Duotecno.

Lees verder

Konvert interimkantoor

11/05/2020

Wij kregen de opportuniteit het nieuwe hoofdkantoor van uitzendgroep Konvert Interim te automatiseren. De nieuwe site is noodzakelijk in naam van de efficiëntie. Nu betrekt Konvert, met zijn circa 85 werknemers, nog drie diverse kantoren.

Lees verder

Tevredenheid gewaarborgd door betrokkenheid

20/04/2020

In samenwerking met Botech, realiseerden wij de derde generatie van het uitvaartcentrum ‘Arijs Begrafenissen’ in Aalst met naastliggende woning voor de bouwheer.

Dit project is voorzien van de allernieuwste technologieën en is volledig door ons geautomatiseerd.

Lees verder

Geautomatiseerde imposante woning

17/03/2020

Huiselijkheid creëren door het gebruik van warme tinten in een uniek interieur.

De woning is het resultaat van een doordacht ontwerp door architect François Van Damme en interieurarchitecte Eva Carlier dat in de juiste verhoudingen intimiteit en openheid verzoent, waarin de bewoners in een huiselijke woonsfeer ongestoord kunnen genieten. Ze kozen voor een overduidelijke landelijk-moderne insteek met een eigentijdse toets, waarbij ze beroep deden op Duotecno om ook al onze materialen in de muur weg te werken. Dit in samenwerking met Electro Gevaert.

Lees verder

Corona update

16/03/2020

Naar aanleiding van de officiële communicatie van de federale regering op 12 maart 2020, bestaat de voornaamste bezorgdheid van Duotecno erin om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, externe partners en klanten zo veel mogelijk te waarborgen. Dit doen we door de richtlijnen van de overheid en onze federatie nauwgezet op te volgen en te respecteren.

Lees verder

Kortrijk Heritage House #01

18/02/2020

Ook wij doen mee aan het eerste concrete project van Kortrijk Heritage, het KHouse 01. Een kleinschalig project op het Sint-Amandsplein waarbij een oud hoekhuis wordt verbouwd naar een hippe brasserie in samenwerking met architect Aires Mateus.

Lees verder

Wanneer het volledige plaatje van design, beleving en functionaliteit klopt

29/01/2020

PITTORESKE WONING

Maak kennis met deze buitengewone woning gerealiseerd in samenwerking met DDM Architectuur: De zichtbaar gelaten houten elementen en de tuin zijn de bepalende elementen in de woonsfeer. De tuin en de bomen brengen naargelang de seizoenen telkens weer andere kleuren en sferen met zich mee.

Lees verder

Een opmerkelijk gebouw met een al even opmerkelijk domotica systeem

23/10/2019

Het nieuwe hoofdkwartier van Goddeeris in Roeselare is een futuristisch ogend ontwerp van de hand van Bhoom en DDM architectuur. Duotecno stuurt vanop één centrale plaats de verlichting, audio- en video aan net als de klimaatregeling met klimaatplafonds en dit via een geïnterfacete Priva-sturing voor gebouwenbeheer. Als innovator in HVAC toepassingen is het niet verwonderlijk dat Goddeeris resoluut koos voor een geavanceerde ‘smart ceiling’ oplossing. Deze toekomstgerichte totaaloplossing van Duotecno past wonderwel bij de dynamiek van het gebouw én het bedrijf.

Lees verder

Eyeswitch wint Designregio Kortrijk Award

22/10/2019

Duotecno heeft met hun Eyeswitch het ‘Designregio Kortrijk Award’ binnen gehaald en krijgt zo het DesignX50 label voor deze nieuwe product familie. Tijdens de Week van het Ontwerpen van 18 t.e.m. 22 oktober kunt u ons product bezichtigen en zal het DesignX50 boek gelanceerd worden met daarin alle winnaars uit elke categorie. Dit jaar stonden de begrippen design thinking en duurzaamheid centraal bij de keuze van de jury.

Lees verder

Woonproject Krijtepark

02/10/2019

Deze appartementen,  gelegen op een bijzondere locatie in Gent, zijn allemaal voorzien van onze smartbox+, waarbij de eigenaars als basisinstallatie voor huisautomatisatie reeds veel verschillende zaken kunnen regelen. Die zorgt voor de aansturing van alle programmatie omtrent de domotica. Het besturen van de verlichting, de verwarming en de rolluiken zijn slechts enkele van de basisfuncties. Naargelang de behoeften en vereisten van de klant kan er steeds uitgebreid worden.

Lees verder

Edition Zoute, waar luxe en zorg hand in hand gaan

01/10/2019

Ghelamco is een naam als een klok als het gaat over projectontwikkeling. 49 uitgeruste serviced boutique appartementen, met alle mogelijke comfort & luxe.. ”Daarnaast komen er ook verschillende gedeelde ruimtes zoals een stijlvolle lobby lounge, een bibliotheek met bar, een wellness- en fitnessgedeelte, een verwarmd Engels binnenhof en terrassen,” zegt Michael Gheysens.

Lees verder

Functionele elegantie in een strakke woning

27/08/2019

Dat alles functioneel en heel goed op mekaar moest afgestemd zijn, was een grote wens van het bouwkoppel en dat zie je dan ook overal in de woning. Niet alleen in de afwerking dat tot in de kleinste details klopt en zelfs de perfectie benadert, maar ook in de symmetrie en de belijning van het meubilair. Zowel verlichting als meubels matchen perfect met onze producten. Het zit hem in de kleinste details.

Lees verder

Yes, we are open during summer …

09/07/2019

We gaan stilaan richting zomer, maar dat betekent niet dat we bij Duotecno al in vakantiestemming zijn. Integendeel! Tijdens het bouwverlof kan je zeker op ons rekenen. Je kan steeds bij ons terecht voor leveringen en/of eventuele vragen van 9u00 tot 17u30.

Het Duotecno team wenst u een fijne en deugddoende vakantie toe.

 

Lees verder

BMW Dejonckheere

15/05/2019

2 garages die fysiek van elkaar gescheiden zijn, maar die virtueel en draadloos door Duotecno gestuurd worden aan één systeem.  De medewerkers bedienen beide sites met één eenvoudige app.

Lees verder

Imposante volumes & uniek interieur

23/04/2019

Met zijn imposante volumes en uniek interieur lijkt deze gerenoveerde & prachtige villa gelegen in Kapellen wel een kasteel. De architect Harry Kramers tilt deze villa tot een andere dimensie.

Lees verder

Basisinstallatie achter wit en strak interieur

10/04/2019

Architect UAU Collectiv, Massimo Pignanelli realiseerde deze prachtige, strakke villa gelegen in Genk. Voorlopig heeft de bouwheer gekozen om enkel het basissysteem te installeren in de woning, waarbij het mogelijk is na enkele jaren uit te breiden. Domotica laat zich makkelijk aanpassen aan de veranderende eisen en leefomstandigheden. Ze kunnen alle elektrische toestellen in huis besturen, maar je hoeft niet van meet af aan het volledige pakket te installeren.

Lees verder

De modbus van Duotecno

27/03/2019

Zoals u wellicht weet, sturen wij al jaren via de analoge manier uw verwarming aan. Dit met de relaismodule die een ventiel of CV-ketel aanstuurt, maar ook in de HVAC-wereld vervangen we de analoge manier meer en meer door de digitale oplossing.

Lees verder

De Eyeswitch

21/03/2019

Bent u op zoek naar een elegante & gebruiksvriendelijke iPad houder? Meet de Eyeswitch.

Lees verder

Een interieur waar gezelligheid en functionaliteit elkaar terugvinden

31/01/2019

Veiligheid en comfort staat alvast bij deze woning op de eerste plaats. De eigenaar van deze woning contacteerde Duotecno aanvankelijk voor een klassieke installatie. Pas toen wij hen vertelden over de ongelooflijk vele mogelijkheden van het Duotecnosysteem, stelden ze vast dat dit systeem absoluut voor extra leefcomfort en extra veiligheid kon zorgen, zonder daarbij extreem ver te gaan.

Lees verder

t’ Is weer zover! Wij staan opnieuw op batibouw!

11/01/2019

Dit jaar staan wij opnieuw op Batibouw @Brussels expo!

Tijdens Batibouw verwelkomen we u graag op stand 301, hal 9 om nader kennis te maken. Onder het genot van een drankje presenteren we u met veel trots onze nieuwste producten dat voor de eerste keer publiekelijk getoond wordt.
Tot binnenkort!

Lees verder

Doordachte invulling van de hedendaagse hoeve

07/12/2018

Dit prachtige project werd gerealiseerd in samenwerking met bouwbedrijf Elbeko.
Bij de eerste gesprekken met de bouwheer werd gekozen voor een duidelijk concept: een elegant landelijk volume met hedendaagse duurzame materialen. Binnenin heeft de interieurarchitect, J. Weyne de wensen van de klant tot in de kleinste details verwerkt én alle technieken optimaal geïntegreerd.

Lees verder