fbpx

Woonproject Krijtepark

02/10/2019

Deze appartementen,  gelegen op een bijzondere locatie in Gent, zijn allemaal voorzien van onze smartbox+, waarbij de eigenaars als basisinstallatie voor huisautomatisatie reeds veel verschillende zaken kunnen regelen. Die zorgt voor de aansturing van alle programmatie omtrent de domotica. Het besturen van de verlichting, de verwarming en de rolluiken zijn slechts enkele van de basisfuncties. Naargelang de behoeften en vereisten van de klant kan er steeds uitgebreid worden.

Lees verder

Edition Zoute, waar luxe en zorg hand in hand gaan

01/10/2019

Ghelamco is een naam als een klok als het gaat over projectontwikkeling. 49 uitgeruste serviced boutique appartementen, met alle mogelijke comfort & luxe.. ”Daarnaast komen er ook verschillende gedeelde ruimtes zoals een stijlvolle lobby lounge, een bibliotheek met bar, een wellness- en fitnessgedeelte, een verwarmd Engels binnenhof en terrassen,” zegt Michael Gheysens.

Lees verder

Functionele elegantie in een strakke woning

27/08/2019

Dat alles functioneel en heel goed op mekaar moest afgestemd zijn, was een grote wens van het bouwkoppel en dat zie je dan ook overal in de woning. Niet alleen in de afwerking dat tot in de kleinste details klopt en zelfs de perfectie benadert, maar ook in de symmetrie en de belijning van het meubilair. Zowel verlichting als meubels matchen perfect met onze producten. Het zit hem in de kleinste details.

Lees verder

Yes, we are open during summer …

09/07/2019

We gaan stilaan richting zomer, maar dat betekent niet dat we bij Duotecno al in vakantiestemming zijn. Integendeel! Tijdens het bouwverlof kan je zeker op ons rekenen. Je kan steeds bij ons terecht voor leveringen en/of eventuele vragen van 9u00 tot 17u30.

Het Duotecno team wenst u een fijne en deugddoende vakantie toe.

 

Lees verder

BMW Dejonckheere

15/05/2019

2 garages die fysiek van elkaar gescheiden zijn, maar die virtueel en draadloos door Duotecno gestuurd worden aan één systeem.  De medewerkers bedienen beide sites met één eenvoudige app.

Lees verder

Imposante volumes & uniek interieur

23/04/2019

Met zijn imposante volumes en uniek interieur lijkt deze gerenoveerde & prachtige villa gelegen in Kapellen wel een kasteel. De architect Harry Kramers tilt deze villa tot een andere dimensie.

Lees verder

Basisinstallatie achter wit en strak interieur

10/04/2019

Architect UAU Collectiv, Massimo Pignanelli realiseerde deze prachtige, strakke villa gelegen in Genk. Voorlopig heeft de bouwheer gekozen om enkel het basissysteem te installeren in de woning, waarbij het mogelijk is na enkele jaren uit te breiden. Domotica laat zich makkelijk aanpassen aan de veranderende eisen en leefomstandigheden. Ze kunnen alle elektrische toestellen in huis besturen, maar je hoeft niet van meet af aan het volledige pakket te installeren.

Lees verder

De modbus van Duotecno

27/03/2019

Zoals u wellicht weet, sturen wij al jaren via de analoge manier uw verwarming aan. Dit met de relaismodule die een ventiel of CV-ketel aanstuurt, maar ook in de HVAC-wereld vervangen we de analoge manier meer en meer door de digitale oplossing.

Lees verder

De Eyeswitch

21/03/2019

Bent u op zoek naar een elegante & gebruiksvriendelijke iPad houder? Meet de Eyeswitch.

Lees verder

Een interieur waar gezelligheid en functionaliteit elkaar terugvinden

31/01/2019

Veiligheid en comfort staat alvast bij deze woning op de eerste plaats. De eigenaar van deze woning contacteerde Duotecno aanvankelijk voor een klassieke installatie. Pas toen wij hen vertelden over de ongelooflijk vele mogelijkheden van het Duotecnosysteem, stelden ze vast dat dit systeem absoluut voor extra leefcomfort en extra veiligheid kon zorgen, zonder daarbij extreem ver te gaan.

Lees verder

t’ Is weer zover! Wij staan opnieuw op batibouw!

11/01/2019

Dit jaar staan wij opnieuw op Batibouw @Brussels expo!

Tijdens Batibouw verwelkomen we u graag op stand 301, hal 9 om nader kennis te maken. Onder het genot van een drankje presenteren we u met veel trots onze nieuwste producten dat voor de eerste keer publiekelijk getoond wordt.
Tot binnenkort!

Lees verder

Doordachte invulling van de hedendaagse hoeve

07/12/2018

Dit prachtige project werd gerealiseerd in samenwerking met bouwbedrijf Elbeko.
Bij de eerste gesprekken met de bouwheer werd gekozen voor een duidelijk concept: een elegant landelijk volume met hedendaagse duurzame materialen. Binnenin heeft de interieurarchitect, J. Weyne de wensen van de klant tot in de kleinste details verwerkt én alle technieken optimaal geïntegreerd.

Lees verder

Het zit’m in de details: discrete, slimme oplossingen voor huisautomatisatie

20/11/2018

Luister op elk moment van de dag naar je favoriete muziek in de kamer waar je je op dat moment bevindt. Naar het nieuws luisteren tijdens het ontbijt, achtergrondmuziek in de badkamer of tijdens het douchen; met ons domoticasysteem bepaal je zelf wat, wanneer en waar en dit alles met een centrale bediening die door ons of door jou geprogrammeerd wordt.

Lees verder

Innoveren en inspireren in de badkamer met natuursteen

05/11/2018

Een badkamer moet functioneel zijn. Toch droom ook jij vooral van een badkamer die style & luxury uitstraalt.

Lees verder

Warme en klassevolle woning

30/10/2018

The smart subtleties make the interior

Dat het interieur een naadloze vertaling is van de wensen van de klant, etaleert een op maat ontworpen woning met unieke accenten. “De bouwheer creëerde zijn woning met warme, houten elementen die hij door de ganse woning getrokken heeft.

Lees verder

Studio’s Aalsmeer

27/09/2018

Studio’s Aalsmeer is gerealiseerd door een samenwerking tussen de binnendienst van Studio’s Aalsmeer met Oosterberg en installateur Richard De Wit. Bij de opstart, begin 2017, van dit veelzijdig gebouw werd er initieel een vergelijking opgesteld tussen de verschillende domotica concurrenten, waarbij Duotecno de bovenhand heeft gekregen.

Lees verder

Waar is de schakelaar?

24/09/2018

Heb je het al gevonden? Ik geef toe, de schakelaar is moeilijk te vinden dankzij onze perfecte integratie van schakelaars in muren/wanden.

De 8-voudige schakelaar is volledig geïntegreerd in deze stenen muur. Wij staan voor elke uitdaging open. Is het een stenen muur, een houten muur, marmer, overschilderen, overplakken… Wij zorgen ervoor dat de schakelaar zodanig geïntegreerd wordt, dat bezoekers het amper kunnen zien zitten.

“Lift your interior to the next level and enjoy a timeless touch of luxury. Therefore, the switch is almost invisible!”

Lees verder

Unieke architectuur woning te koop in Oostduinkerke

03/09/2018

Op één van de meest gerenommeerde plekjes in Oostduinkerke, de Witte Burg, vind je deze unieke woning die in 2015 werd ontworpen door Caan Architecten.
De bouwheer, Rietveld Projects combineert kunst- en daglicht om een rustige sfeer te creëren. Hij keert terug naar de essentie en kiest voor een moderne vormgeving met authentieke accenten.

Lees verder

Duotecno opent zijn deuren op zondag 7 oktober tijdens Open Bedrijvendag

30/08/2018

Wil je weten hoe het dagelijkse leven er bij Duotecno aan toegaat? Benieuwd hoe al onze technieken werken? Of hoe de verlichting van Xillo Trimless wordt ingebouwd zonder enige moeite?
Reserveer dan zeker zondag 7 oktober in jouw agenda en wij bieden jou op alle mogelijke vragen een antwoord.

Lees verder

Strak, klassevol en ruimtelijk: De sleutelwoorden van deze moderne woning

17/08/2018

Huis drijft op domotica
Een van de belangrijkste zaken in de woning is het gebruik van de allernieuwste domotica, waarbij Duotecno feilloos de integratie van alle technieken aanstuurde. Burt Eeckhout: “Deze woning vormt een heel mooi verhaal, omdat het in zijn totaliteit laat zien waartoe domotica vandaag de dag instaat is.

Lees verder

Easy to touch, Easy to use, De Easy Touch

27/07/2018

De Easy Touch kreeg niet zomaar de naam “easy”. Hier willen we graag teruggaan naar de essentie van huisautomatisatie, de simpele drukknop die met eenvoud kan worden bediend.
In deze digitale wereld evolueert technologie sneller dan ooit. Vaak wordt de term “domotica” gezien als complex en duur.

Lees verder

Samenspel van architectuur, design en functie

10/07/2018

Duotecno streeft altijd naar de ideale combinatie van design, comfort en functionaliteit.

De volledige villa is voorzien van de meest moderne domotica. Met één druk op de knop is de gewenste sfeer opgeroepen. “De lichten dimmen, zwembad sturen, volledige wellness (sauna, hamam, Turks stoombad) sturen, televisie en bijhorend surroundsysteem die opspringt, bewegingsmelders… Het vergt geen enkele moeite en je kan in geen tijd genieten van een fijne filmavond.”

Lees verder

Welkom op onze nieuwe website

29/06/2018

Eindelijk is het zover! Vanaf heden staat onze gloednieuwe website online! In een wereld waar digitalisering een steeds belangrijker wordende rol speelt, is een mooie website noodzakelijk geworden. Vandaar dat we ook met man en macht aan de slag gegaan zijn om er iets moois van te maken. Wij proberen via deze weg een antwoord te bieden op een heel aantal vragen die bezoekers zouden kunnen hebben. Bovendien weerspiegelt de pagina eindelijk onze bedrijfscultuur: een dynamische onderneming met hands-on mentaliteit.

Lees verder

Tijdloze bijgebouwen, traditionele ambacht, het zwembad waar iedereen van droomt.

26/06/2018

Bij Hugelier is Duotecno reeds een bekende naam. De eigenaars vonden het dan ook vanzelfsprekend om voor hun lang gedroomde poolhouse opnieuw beroep te doen op hun vertrouwde domoticafabrikant. Bijgebouwen zijn tegenwoordig een volwaardig deel van onze leefomgeving, in harmonie met de woning en vaak tot in de puntjes afgewerkt.

Lees verder

Wij zijn open tijdens het bouwverlof!

20/06/2018

We gaan stilaan richting zomer, maar dat betekent niet dat we bij Duotecno al in vakantiestemming zijn. Integendeel! Tijdens het bouwverlof kan u zeker op Duotecno rekenen. U kan steeds bij ons terecht voor leveringen en/of eventuele vragen van 9u00 tot 17u30. We wensen jullie alvast een aangename verlofperiode toe!

Lees verder

Het verhaal van Burt

29/05/2018

Simpelweg het licht aansteken met een aan/uit knop is passé. De domoticawereld evolueert snel. Klanten kunnen licht, verwarming, koeling,… in hun huis of zaak sturen en combineren zoals ze willen. Duotecno speelt daar graag op in met producten die constant mee evolueren en die niet alleen technologisch perfect werken, maar er ook nog eens mooi uitzien.

Lees verder

“Less is more”

26/05/2018

Ook voor een kleine rijwoning kan de smartbox+ uitgebreid gebruikt worden! De bewoner wou zijn woning een moderne en strakke uitstraling met een maximaal comfort geven. De woning had nu weinig lichtinval en tot op de draad versleten technieken.

Lees verder

Volledig geautomatiseerd kantoorgebouw Immogra

21/05/2018

In dit impressionante gebouw werd er geopteerd voor een modern interieur door uitsluitend met witte en zwarte elementen te werken. Overal werd er gekozen voor onze aluminium zwarte stopcontacten, zodat deze perfect geïntegreerd werden in het stijlvolle interieur. In dit totaalproject hebben wij opnieuw de kans gekregen om onze domotica te installeren in een veelbelovend kantoorgebouw.

Lees verder

Opening showroom “The Hub”

20/04/2018

Op 19 april werden de deuren van de nieuwe showroom ‘The Hub‘ officieel geopend. The hub wordt gezien als creatief punt voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Lees verder

Invisible design switch

29/01/2018

Elegant, duurzaam en functioneel, dat is de INVISIBLE van Duotecno!

Lees verder