fbpx

Archery Tag

31/08/2021

Na een lange tijd, organiseerden wij opnieuw onze jaarlijkse teambuilding. We speelden een variant van Paintball, namelijk: “Archery Tag”. Wat gingen we hevig tegen elkaar op!  De avond werd gezellig afgesloten met een Barbecue met alles erop en eraan. Wat was het fijn om weer samen te zijn!

Topteam!

Lees verder

Investeren in uw toekomst onder de Spaanse zon

04/12/2019

Samenwerken is het sleutelwoord anno 2020. Wij stellen u met dit event voor aan twee partners waar wij een samenwerking mee hebben op poten gezet.

Wenst u uw wagen te vervoeren? Uw huis onder controle te houden vanop afstand of simpelweg een woning te kopen in Spanje door Belgische vastgoedmakelaars? Wij maken zorgeloos uw droom waar

Lees verder

Inspire Speeddate bij Adek

11/10/2019

Vorige vrijdag vond opnieuw met Inspire Home -13 bedrijven die excelleren in de bouwwereld- een inspirerende, innoverende en interactieve namiddag plaats waarbij de architecten culinair in de watten gelegd werden met boeiende speeddate sessies.

Lees verder

Teambuilding @duotecno

02/10/2019

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships.

Lees verder

Elektro 2019

30/07/2019

ELEKTRO 2019 is het unieke beurs event waar elektrotechniek tot leven komt. Van bijzondere gastsprekers, (muzikale) optredens tot verrassende en uitdagende workshops: het is de perfecte plek je te laten inspireren en om branchegenoten te ontmoeten.

Lees verder

Inspire Classic Oldtimer Rally | 2019

02/07/2019

Onder de stralende zon vond vrijdag 21 juni de derde editie van de Inspire Classic Tour plaats. Een business event georganiseerd door 13 bedrijven, die allen excelleren in hoogwaardige bouw- & interieurrealisaties. De Inspire Classic Tour heeft als doel bedrijven en ondernemers uit de regio -die zich onderscheiden door meesterschap- samen te brengen. Wat was het opnieuw een onvergetelijke & inspirerende dag!

Lees verder

After work DT-team

14/06/2019

A successful team beats with one heart!

Lees verder

Hack4architects | 2nd edition

17/05/2019

Tijdens deze ontspannende namiddag inspireerden Duotecno, Elbeko, Ecopuur en Dupont Sanitair de architecten met een prachtige woning vol met de laatste technieken, de fijnste afwerkingen om ook bij hen ideeën te laten naar boven komen.

 

Lees verder

Dag van de medewerker

29/04/2019

Iedere derde donderdag van april is het Dag van de medewerker en Unizo koppelde hieraan een leuke wedstrijd waaraan ook wij deelnamen. Lees hier hoe wij dit hebben aangepakt.

Lees verder

Inspire home | Speeddate met architecten

27/03/2019

Het splinternieuwe Inspire Home team verwent de architecten/interieurarchitecten met allerlei culinaire gerechtjes in een gezellige speeddate sfeer.
#adek #avc #bobmonteyne #bourgondischkruis #da‘lux #delaeredecor#duotecno #ecopuur #facq #kordekor #outdoorwoodconcepts#patrickponseele #verhelst

Lees verder

Hack4Architects

06/12/2018

In november 2018 vond de allereerste editie van HackForArchitects plaats. Met “HackForArchitects” bundelen wij drie vooruitstrevende bedrijven de krachten om de toekomst van bouw en architectuur te tonen aan architecten en ontwerpers.

Lees verder

Save the date! Open Bedrijvendag 2018

27/09/2018

Wist je het al?
Duotecno opent zijn deuren op zondag 7 oktober tijdens Open Bedrijvendag.
Wil je weten hoe het dagelijkse leven er bij Duotecno aan toegaat? Benieuwd hoe al onze technieken werken? Of hoe de verlichting van Xillo Trimless wordt ingebouwd zonder enige moeite?
Reserveer dan zeker zondag 7 oktober in jouw agenda en wij bieden jou op alle mogelijke vragen een antwoord.

Lees verder

Inspire Home

21/09/2018

De genodigden van de Inspire Home Golden Group mochten op donderdag 20 september zich laten leiden door Casino Dealers gepaard met Home Cooking. Een kleine groep, die een succesvolle avond werd. Een echt netwerkevent! Geïnteresseerd in een event met Inspire Home? Contacteer ons en wie weet, ben jij op het volgende event aanwezig.

Lees verder

Kwaliteit laat zich voelen, proeven & beleven

02/07/2018

Onder de stralende zon vond vrijdag 29 juni de tweede editie van de Inspire Classic Tour plaats. Een business event georganiseerd door 14 bedrijven, die allen excelleren in hoogwaardige bouw- & interieurrealisaties. De Inspire Classic Tour heeft als doel bedrijven en ondernemers uit de regio -die zich onderscheiden door meesterschap- samen te brengen.

Lees verder

Speeddate – Inspire Home

28/04/2018

Het Inspire Home team organiseerde op 8 maart een ‘Speeddate’ waarbij architecten elk de 14 partners van het ‘Inspire Home Team’ leerden kennen.

Het was opnieuw een inspirerende, succesvolle  avond met het ganse Inspire Home Team!

 

Lees verder

Batibouw is coming up!

02/02/2018

Dit jaar staan wij opnieuw op Batibouw @Brussels expo!

Tijdens Batibouw verwelkomen we u graag op stand 301, hal 9 om nader kennis te maken. Onder het genot van een drankje presenteren we u met veel trots ons nieuwste product dat voor de eerste keer publiekelijk getoond wordt.
Tot binnenkort!

 

Lees verder