fbpx

Hack4Architects

06/12/2018

In november 2018 vond de allereerste editie van HackForArchitects plaats. Met “HackForArchitects” bundelen wij drie vooruitstrevende bedrijven de krachten om de toekomst van bouw en architectuur te tonen aan architecten en ontwerpers.

Lees verder

Save the date! Open Bedrijvendag 2018

27/09/2018

Wist je het al?
Duotecno opent zijn deuren op zondag 7 oktober tijdens Open Bedrijvendag.
Wil je weten hoe het dagelijkse leven er bij Duotecno aan toegaat? Benieuwd hoe al onze technieken werken? Of hoe de verlichting van Xillo Trimless wordt ingebouwd zonder enige moeite?
Reserveer dan zeker zondag 7 oktober in jouw agenda en wij bieden jou op alle mogelijke vragen een antwoord.

Lees verder

Inspire Home Golden Avond

21/09/2018

De genodigden van de Inspire Home Golden Group mochten op donderdag 20 september zich laten leiden door Casino Dealers gepaard met Home Cooking. Een kleine groep, die een succesvolle avond werd. Een echt netwerkevent! Geïnteresseerd in een event met Inspire Home? Contacteer ons en wie weet, ben jij op het volgende event aanwezig.

Lees verder

Kwaliteit laat zich voelen, proeven & beleven

02/07/2018

Onder de stralende zon vond vrijdag 29 juni de tweede editie van de Inspire Classic Tour plaats. Een business event georganiseerd door 14 bedrijven, die allen excelleren in hoogwaardige bouw- & interieurrealisaties. De Inspire Classic Tour heeft als doel bedrijven en ondernemers uit de regio -die zich onderscheiden door meesterschap- samen te brengen.

Lees verder

Speeddate – Inspire Home

28/04/2018

Het Inspire Home team organiseerde op 8 maart een ‘Speeddate’ waarbij architecten elk de 14 partners van het ‘Inspire Home Team’ leerden kennen.

Het was opnieuw een inspirerende, succesvolle  avond met het ganse Inspire Home Team!

 

Lees verder

Batibouw is coming up!

02/02/2018

Dit jaar staan wij opnieuw op Batibouw @Brussels expo!

Tijdens Batibouw verwelkomen we u graag op stand 301, hal 9 om nader kennis te maken. Onder het genot van een drankje presenteren we u met veel trots ons nieuwste product dat voor de eerste keer publiekelijk getoond wordt.
Tot binnenkort!

 

Lees verder