fbpx

Opleiding

Als fabrikant hebben we naast onze vele beursdeelnames ook maandelijks productvoorstellingen en opleidingen. Als je graag wordt uitgenodigd, neem dan zeker contact met ons op: marketing@duotecno.be.

Na twee dagen opleiding kan je zelf het Duotecno systeem aansluiten en programmeren. Onze uitdaging bestaat erin het voor de installateur zo MAKKELIJK en zo SNEL mogelijk te maken om zijn installatie af te werken. Onze configuratiesoftware is dan ook gekend om zijn eenvoudige en makkelijke userinterface. De aanwezigheid van onze unieke “autobinding” maakt het mogelijk de configuratie op een heel SNELLE en FOUTLOZE manier uit te voeren. Bij Duotecno blijft – ondanks de vele mogelijkheden – de programmatie toch eenvoudig.

Duotecno investeert volop in de ‘Duotecno Partners’ in de vorm van opleidingen, gezamenlijke presentaties, productvoorstellingen, enzovoort. Duurzame samenwerking met rechtstreeks contact tussen fabrikant en installateur. Het is de enige manier voor beide partijen om succesvol te zijn en te blijven in een snel evoluerende markt als domotica. Getuige hiervan is de zeer grote stabiliteit in het installateursbestand van Duotecno. Als bouwheer is het ook goed om weten dat jou installateur getraind en vertrouwd is met het gewenste systeem. Naast deze maandelijkse opleidingen hebben we ook een eigen technische dienst om de ‘Duotecno Partners’ bij te staan op de werf.

Praktische info i.v.m. de opleiding:

Er vindt maandelijks een basisopleiding plaats en consequent een opleiding gevorderden.

De basis cursus start om  9.00 u en duurt tot 17.30 u.

De gevorderden cursus start om 9.00 u  en duurt tot 15.30 u.

Indien je meer informatie wenst over onze opleiding, stuur dan gerust een mailtje naar marketing@duotecno.be.