fbpx

Domotica by Duotecno 

Welkom in de oneindige wereld van DUOTECNO. Automatisatie is een deel van ons leven geworden. Een slim domoticasysteem laat ons toe om met één druk op de knop meteen een actie te laten plaatsvinden thuis of op kantoor, zelfs vanop afstand. Wij produceren al meer dan 15 jaar kwaliteitsvolle, innovatieve domotica-oplossingen. Duotecno is het synoniem voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke user interface, zowel voor eindgebruiker als installateur.

Meer dan 15 jaar ervaring in domotica

Met de kwaliteitsvolle domoticaproducten van Duotecno bedien je van op afstand de verlichting, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video en alarm in je woning of gebouw. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke user interfaces. Onze touchscreens en schakelaars zijn eenvoudig te bedienen. Één druk op de knop en de gewenste actie vindt plaats: verlichting dimmen, audio-installatie starten, rolluiken openen … Duotecno maakt van je huis een slimme woning !

In onze showroom word je ingeleid en niet ondergedompeld in een overkill aan informatie. Niet de hele rimram over je heen, wel een gedoseerde kennismaking van de nieuwste technologieën. Geluid, kleur, schakelaars, touchscreens vinden er bescheiden hun weg naar wanden en racks.