fbpx

Tevredenheid gewaarborgd door betrokkenheid

In samenwerking met Botech, realiseerden wij de derde generatie van het uitvaartcentrum ‘Arijs Begrafenissen’ met naastliggende woning voor de bouwheer.

Dit project is voorzien van de allernieuwste technologieën en is volledig door ons geautomatiseerd.

De eigenaar kan vanuit zijn huis zien wie er voor de deur van het centrum staat en kan -indien gewenst- ook zo de deur openen via zijn smartphone| touchscreen | tablet vanuit zijn huis.

Een harmonieus geheel met de rest van het centra is verzekerd. Al onze producten zijn esthetisch op elkaar afgestemd om een totaalconcept te creëren dat zorgt voor de finishing touch.

De bediening van het centrum kan op verschillende manieren gebeuren. Via de touchscreen, schakelaars en smartphone kan het ganse gebouw gestuurd worden. Dit gaat van zowel de verlichting, dimming, de gewenste muziek beluisteren via de geïntegreerde speakers, camera’s bekijken, temperatuur aansturen, de screens | rolluiken op / neer sturen, fotoalbum bij geen aanraking, sferen waarbij het mogelijk is via één druk op het scherm verschillende acties uit te voeren zoals de welkomsfeer, begroeting in de verschillende kamers, bureau, winkel, magazijn…

Met bewegingsdetectie in de verschillende begroetingskamers en hal gaat het licht bij onnodig branden onmiddellijk uit. Zo vermindert de energiefactuur aanzienlijk.

Zowel in uitvoering als design streven we naar absolute onberispelijkheid.

Klik hier voor meer foto’s.