fbpx

Tijdloze bijgebouwen, traditionele ambacht, het zwembad waar iedereen van droomt.

Bij Hugelier is Duotecno reeds een bekende naam. De eigenaars vonden het dan ook vanzelfsprekend om voor hun lang gedroomde poolhouse opnieuw beroep te doen op hun vertrouwde domoticafabrikant. Bijgebouwen zijn tegenwoordig een volwaardig deel van onze leefomgeving, in harmonie met de woning en vaak tot in de puntjes afgewerkt.
Dankzij de geautomatiseerde systemen zijn de zwembaden doorheen de jaren steeds gebruiksvriendelijker geworden: energiezuinige warmtepompen, frequentie gestuurde zwembadpompen of automatische desinfectiesystemen.
Hier bestuurt Duotecno het poolhouse volledig. Dit gaat van het zwembad tot de geluidsinstallatie en verlichting. Door de smartbox+ kan het zwembad eenvoudig aangepast worden aan de sfeer of stemming van de omgeving. Deze poolhouse wordt uniek gemaakt door de afwerking in het midden van het zwembad. Met hun landelijke, maar toch ook strakke voorkeur hebben ze ervoor gekozen om met Bourgondisch Kruis samen te werken. Met de grote ramen maken ze optimaal gebruik van lichtinval en kunnen ze altijd genieten van de buitenlucht. Bij het vallen van de avond, heeft het zwembad dan weer een prachtige omgevingsschijn door de combinatie van sfeerverlichting en water. Meer foto’s? Klik hier.