fbpx

Unieke architectuur woning te koop in Oostduinkerke

Op één van de meest gerenommeerde plekjes in Oostduinkerke, de Witte Burg, vind je deze unieke woning die in 2015 werd ontworpen door Caan Architecten.
De bouwheer, Rietveld Projects combineert kunst- en daglicht om een rustige sfeer te creëren. Hij keert terug naar de essentie en kiest voor een moderne vormgeving met authentieke accenten.
Deze eigentijdse woning van 600 m² is voorzien van een volledig uitgewerkt domoticasysteem van Duotecno die alle technieken beheert. Hier zit onze buitenpost met toegangscontrole, camerabewaking en alarm. Dat bovendien zorgt voor een hoogwaardig, inbraakwerend element en daarmee ook voor maximale veiligheid en optimale bescherming. We sturen de verlichting volledig aan, de gordijnen… Last but not least, is de woning voorzien van een ecologische warmtepomp met grondboringen en zonnecollector voor jouw warm water. Dit alles zorgt voor een laag E-peil.
“Zo gesloten de betonnen gevel aan de straatkant, zo open manifesteert deze woning zich aan de binnenhoek van wat je een L-vormig concept kan noemen.”
Deze L-vormige woning biedt verschillende leefruimtes met elk hun eigenheid en geborgenheid. Een living voor de ouders, die overloopt in een TV kamer voor de kinderen en zelfs een extra hobbykamer waar u via het grote raam zicht heeft op uw oldtimer in de garage.
Vanuit uw zetel heeft u zicht op de hoogste duin van Oostduinkerke. In de winteravonden sluiten de gordijnen automatisch via onze domotica en kunt u genieten van de gezellige warmte van de haard.
In de kelderverdieping is er, naast de garage voor 6 wagens, een wijnkelder, 2 ruimte bergingen, wasruimte en waskoker, grote ingemaakte kasten en nog een extra stockage ruimte voorzien.

Klik hier voor meer foto’s.