fbpx

Volledig geautomatiseerd kantoorgebouw Immogra

In dit impressionante gebouw werd er geopteerd voor een modern interieur door uitsluitend met witte en zwarte elementen te werken. Overal werd er gekozen voor onze aluminium zwarte stopcontacten, zodat deze perfect geïntegreerd werden in het stijlvolle interieur. In dit totaalproject hebben wij opnieuw de kans gekregen om onze domotica te installeren in een veelbelovend kantoorgebouw.

De medewerkers kunnen via hun eigen pc alles eenvoudig beheren. Dit gaat van de verlichting tot de audio. Ieder lokaal wordt bediend via onze Room-E waardoor de bediening van verlichting, Dali en zonnewering nog nooit zo eenvoudig was. Alsook hebben wij Bose Pro geïnstalleerd en gekoppeld zodat de werknemers altijd muziek kunnen luisteren.

De 7 vergaderzalen worden volledig aangestuurd via onze Room-E en de iPad Iridium. Op deze manier kan je de vergaderzalen in enkele aanrakingen omtoveren tot een volledig nieuwe ruimte. Alsook zorgt Duotecno ervoor dat de eigenaar vanop zijn bureel overal kan meevolgen van wat er zich in de vergaderzaal afspeelt. Over het hele gebouw is er camerabewaking voorzien die gekoppeld is aan het alarm zodat elke onregelmatigheid direct geregistreerd wordt.