fbpx

Wanneer het volledige plaatje van design, beleving en functionaliteit klopt

PITTORESKE WONING

Maak kennis met deze buitengewone woning gerealiseerd in samenwerking met DDM Architectuur: De zichtbaar gelaten houten elementen en de tuin zijn de bepalende elementen in de woonsfeer. De tuin en de bomen brengen naargelang de seizoenen telkens weer andere kleuren en sferen met zich mee.

De volledig geautomatiseerde, pittoreske woning waarin alle technieken geïntegreerd zijn zoals: audio, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, videofonie, verwarming en koeling kunnen eenvoudig aangestuurd worden via één druk op de knop. Via touchscreens op verschillende plaatsen, maar evengoed via de smarthpone of tablet hebben de eigenaars volledige controle over hun woning. Staat er iemand aan de deur, dan krijgen ze een melding via de app en kunnen ze beslissen om die persoon al dan niet binnen te laten. Kruipen ze ’s avonds in de zetel, dan kunnen ze vanuit hun zetel de screens naar beneden laten gaan. Er zijn geen verschillende applicaties nodig om muziek en televisie te bedienen. Verwarming en koeling kunnen gestuurd worden waar je ook bent. Zelfs verlichting en sferen oproepen lukt perfect vanop afstand in een oogwenk.

Echter kunnen de bewegingsdetectoren mee de verlichting sturen. Zo voorkom je onnodig elektriciteitsverbruik, net als met de handige ‘alles uit’-functie wanneer je het huis verlaat of gaat slapen. Dit is niet alleen positief voor je energiefactuur, maar draagt ook bij tot een duurzame levensstijl die in de toekomst alleen nog maar aan belang zal toenemen.

Meer foto’s? Klik hier.