fbpx

Warme en klassevolle woning

The smart subtleties make the interior

Dat het interieur een naadloze vertaling is van de wensen van de klant, etaleert een op maat ontworpen woning met unieke accenten. “De bouwheer creëerde zijn woning met warme, houten elementen die hij door de ganse woning getrokken heeft.

De geïntegreerde verlichting en audio van Xillo leggen subtiel de focus op alle essentiële elementen doorheen de woning. Door te spelen met licht geef je een ruimte een extra dimensie. Je kan er de sfeer in een woning helemaal mee omkeren.

In het donker rondlopen is gedaan via onze onopvallende bewegingsdetectoren die opnieuw door de ganse woning zijn geïntegreerd.

Het ingenieuze, subtiele domoticasysteem van Duotecno.

Het laat toe om alle technologie eenvoudig met elkaar te koppelen. De sturing van de verlichting, het samenstellen van sferen, het automatiseren van repetitieve taken, de temperatuur aansturen, de gordijnen aansturen, de camerabewaking en alarm, de multiroom audiosystemen…. Allemaal worden ze gestuurd vanuit één centraal punt. Met een moderne krachtige netwerkomgeving zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. De bouwheer kan dit alles eenvoudig bedienen via een overzichtelijke, moderne touchscreen, een app op zijn smartphone of tablet of met onze smarttouch die opnieuw in de donkere kleuren van de woning gekozen werd, nl. Brons.

Onderdeel van het domoticasysteem zijn uiteraard audio en video. In de woonkamer is Loewe gekoppeld aan het surroundsysteem Lifestyle van Bose. Met de ingebouwde audiosystemen in de plafonds van verlichtingsfabrikant Xillo genieten de eigenaars bovendien van muziek in zowel keuken, eethoek, living, slaapkamer en badkamer. Zo blijft de aangename sfeer overal behouden.

Meer foto’s? Klik hier.