Retour à  aperçu du blog

Wonen in Sti­jl aan onze Bel­gische Kust

Oostende, de parel aan de Belgische kust, is binnenkort de thuisbasis van een nieuw hoogstaand residentieel project: Troon 17. Dit prestigieuze nieuwbouwproject belooft een unieke woonervaring door de perfecte combinatie van moderne architectuur, luxe afwerking en een schitterende locatie. Met een scala aan toonaangevende partners zoals Versluys Groep, Binst Architects, Strabag en Duotecno, biedt Troon 17 alles wat u zoekt in een moderne, comfortabele woning. Ontdek meer over wat dit project zo bijzonder maakt.

Moderne Architectuur en Hoogwaardige Afwerking

Versluys Groep, een gerenommeerde projectontwikkelaar, leidt dit ambitieuze project. Samen met Binst Architects hebben ze een ontwerp gecreëerd dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. De moderne architectuur wordt gekenmerkt door strakke lijnen, grote ramen en ruime terrassen, die zorgen voor veel natuurlijk licht en een open gevoel.

De bouw wordt uitgevoerd door Strabag, een ervaren aannemer die bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit verzekert dat elk detail van de constructie tot in de puntjes is verzorgd.

Ondersteuning van de bovenste plank

Bij Troon 17 wordt veel waarde gehecht aan uitgebreide klantenbegeleiding om ervoor te zorgen dat de ervaring vanaf de aankoop tot de oplevering van de nieuwe woning vlekkeloos verloopt. Immo-Clarity speelt een centrale rol in dit proces door begeleiding te bieden tijdens de aankoop en te zorgen voor een transparante en vlotte communicatie. Het toegewijde klantenbegeleidingsteam werkt nauw samen met alle betrokken partners, waaronder Versluys Groep, Blinst Architects en Strabag, om ervoor te zorgen dat de wensen en eisen van de kopers nauwkeurig worden begrepen en gerealiseerd.

Duotecno biedt ondersteuning bij het aanpassen en uitbreiden van domotica-systemen, zodat elk appartement perfect aan de behoeften van de bewoners voldoet. Daarnaast staan interieurontwerpers en landschapsarchitecten klaar om te helpen bij het personaliseren van woonruimten en buitenruimten, waardoor een werkelijk unieke en op maat gemaakte leefomgeving ontstaat. Het team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij elke stap van het proces.

Innovatieve Domotica met Duotecno

Een van de unieke kenmerken van Troon 17 is de integratie van geavanceerde domotica-systemen door Duotecno. Standaard zijn alle appartementen uitgerust met slimme technologieën die het leven comfortabeler en efficiënter maken. De domotica pakketten kunnen eenvoudig worden uitgebreid naar gelang de wensen van de bewoners. Van verlichting en klimaatbeheersing tot beveiliging en entertainment, met Duotecno heeft u de volledige controle over uw woonomgeving binnen handbereik.

Luxe Appartementen en Faciliteiten

De appartementen in Troon 17 zijn ontworpen om aan alle moderne behoeften te voldoen. Elk appartement beschikt over ruime woonkamers, volledig uitgeruste keukens, comfortabele slaapkamers, moderne badkamers en grote terrassen met een prachtig uitzicht. Daarnaast biedt het project gemeenschappelijke voorzieningen zoals een veilige parkeergarage, fietsenstalling en groene ruimten voor ontspanning en recreatie.

Uw Toekomstige Thuis in Oostende

Troon 17 is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een luxe, moderne woning aan de Belgische kust. Of u nu een jonge professional, een gezin of een senior bent, dit project biedt een perfecte mix van comfort, stijl en functionaliteit.

Zicht op de dijk
Toren van boven rechts bekenen richting dijk

Parlez-nous de votre projet projet et visitez notre salle d'exposition

Image 16