Oplei­din­gen & support

Word een expert in het programmeren en plaatsen van duotecno domoticasystemen

Kennis leidt tot kwaliteit

Om je klanten optimaal te kunnen bedienen, moet je als installateur helemaal mee zijn. Kennisoverdracht van onze kant speelt hierbij een belangrijke rol. Zo win je vlot het vertrouwen van nieuwe, potentiële klanten

Foto 26 01 2023 11 36 53
Foto 25 01 2023 09 04 45

Schrijf je nu in voor één van onze hands-on opleidingen en haal nog meer uit je vakmanschap.

Schaaf permanent je kennis over domotica bij

Bij Duotecno organiseren we maandelijks productvoorstellingen en opleidingen. Na een intensieve tweedaagse training kan elke deelnemende installateur probleemloos onze domoticasystemen aansluiten en programmeren en mag hij zich ‘Duotecno Partner’ noemen.

Dit kadert perfect in ons streven naar een duurzame samenwerking met de vakman. Het succes van deze aanpak wordt bewezen door de grote stabiiteit van ons installateursbestand.

Onze configuratiesoftware is gekend om zijn heldere en intuïtieve user-interface. Hierdoor is, ondanks de vele mogelijkheden, een eenvoudige programmatie van het Duotecno domoticasysteem mogelijk. Dankzij de unieke ‘autobinding’ verloopt dit proces bovendien snel en foutloos.

De koppen samen steken is de enige manier om succesvol te blijven in een snel evoluerende markt als domotica. Voor de bouwheer vormt het een grote zekerheid te weten dat zijn installateur perfect getraind is en vertrouwd met de Duotecno domoticasystemen. Onze eigen technische dienst kan de ‘Duotecno Partners’ later ook bijstaan op de werf.

Meer info over onze opleidingen?

Stuur gerust een mailtje naar marketing@duotecno.be

Image 45

Pro App

Onze Duotecno Pro App is een handig en onmisbaar hulpmiddel voor elke Duotecno klant. De App laat toe om alle programmatie vanop je smartphone aan te sturen en te personaliserenen, ook de grafische interface.

Wanneer jouw installatie geprogrammeerd is, zet je installateur deze online. Vervolgens registreert hij de installatie via het portaal sales.duotecno.eu waardoor een QR code gegenereerd wordt. Door deze Qr code in de App in te scannen, maakt hij verbinding met jouw installatie, waarna je enkel nog de configuratie moet downloaden.

De Duotecno Pro App is beschikbaar in de Apple App Store,, in Google Play of via de QR code op deze site. En vooral: al dit extra gebruiksgemak kost slechts € 499 excl. btw.

Duotecno mockup
Service desk

Heb je als installateur een concrete en/of dringende vraag om support? Weet dat we steeds voor je klaarstaan met raad en daad.

Vertel ons meer over uw project en bezoek onze showroom

8200 Sint-Michiels.

Altijd op afspraak
ma-do : 09u00-12u00 & 12u30-17u30
vr : 09u00-12u00 & 12u30-15u30
Zat-zon: op afspraak

BTW: BE 0478.353.223

Image 16