Par­ti­cu­lie­ren

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van domotica voor uw interieur. Met geavanceerde technologieën kunt u uw huis eenvoudig en intelligent beheren. Geniet van gemak, comfort en stressvrije controle over verlichting, temperatuur en meer. Bespaar energie dankzij slimme energiebeheersystemen en draag bij aan het milieu. Verhoog de veiligheid met bewegingssensoren, beveiligingscamera's en slimme sloten. Pas uw interieur aan uw persoonlijke voorkeuren aan met flexibele scenario's. Toekomstbestendig uw huis met upgrademogelijkheden en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Maak van uw huis een slim en geavanceerd thuis met domotica.

Naam 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Minutieus geïntegreerd

Werkelijk alles in deze villa is geautomatiseerd, van de verlichting van ons zusterbedrijf Xillo, tot geautomatiseerde gordijnen. De woning en het poolhouse is volledig voorzien van een audio-installatie van Integra met geïntegreerde Kef speakers. Zelfs de touch-bediening heeft een verfijnde belijning en gaat op in het ontwerp. Er kunnen een eindeloos aantal sferen gecreëerd worden met directe en indirecte verlichting. Bewegingsdetectoren reageren slim op wat er zich in het huis afspeelt. ’s Nachts knippert het licht aan op 5% zodat je niet verblind wordt door een te sterke lichtbundel.

Het energie verbruik van de woning en de motoren in het pomphuis van de visvijver wordt continu gemeten. Door de weergave in de Duotecno Home Manager en op de app wordt een duidelijk overzicht van uw verbruik opgesteld, waardoor u op een bewustere manier met uw energieverbruik kan om gaan en de veiligheid gegarandeerd wordt.

Naast de vijver of zwembad is het tevens mogelijk om elektriciteit, gas, water en zonnepanelen te integreren.

Interieurarchitect: Stylmar
Bouwonderneming: Elbeko
Fotograaf: Pieter D’hoop

Image 46