Met trots willen we graag aankondigen dat Duotecno aanwezig zal zijn op Batibouw 2024, de meest spraakmakende bouwbeurs van België. 
De beurs vindt plaats in de indrukwekkende Brussels Expo, en wij nodigen jullie graag uit om ons te bezoeken op onze stand in Paleis 5, stand 5316.

Batibouw is de ultieme ervaring om de nieuwste innovaties en trends in de bouw- en renovatiewereld te ontdekken. En daar zijn wij ongetwijfeld onderdeel van. 
Bij Duotecno streven we er dan ook naar voorop te lopen in onze nichemarkt. We streven naar oplossingen en comfort, hoogwaardige producten en uitmuntende afwerking. Dit alles ligt mooi in lijn met de bestaansreden van Batibouw. De ideale gelegenheid om ons Belgisch vakmanschap met 'handmade in Belgium - label' tentoon te stellen.

Onze aanwezigheid op Batibouw 2024 biedt jou de kans om ons team persoonlijk te ontmoeten en meer te weten te komen over hoe wij jouw bouw- en renovatieprojecten kunnen ondersteunen. Wij geloven in een goeie babbel en directe interactie, zo begrijpen wij jouw vragen en behoeften als geen ander, en doen we er alles aan om uw vraag perfect in kaart te brengen en zo het onderste uit de kan te halen voor al onze klanten. Want ook wij willen enkel de beste ervaring voor u en zo kunnen we aan al uw verwachtingen voldoen.

Noteer volgende data alvast in uw agenda: 17 tot 25 februari 2024 en ontdek hoe Duotecno kan bijdragen aan het verwezenlijken van uw bouwprojecten. 
We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Tell us more about your project and visit our showroom

Image 16