Solution tout-en-un

Duotecno ne recule devant aucun défi. Nous veillons à ce que chaque projet ait un aspect uniforme. Grâce aux luminaires encastrés brevetés de Xillo Trimless Solutions, chaque produit design peut être entièrement intégré dans le mur ou le plafond. Cela inclut nos interrupteurs, cadres de recouvrement, éclairages, détecteurs de mouvement, haut-parleurs audio et bien plus encore.

Le terme "Trimless" signifie également que les produits sont conçus pour être dissimulés, sans bord extérieur visible. Le luminaire (structure porteuse du produit) est simplement dissimulé dans le mur ou le plafond enduit.

Il est également plus solide, plus robuste et parfaitement fini selon les exigences du client. En effet, le matériau peut être peint ou enduit, ce qui garantit une intégration parfaite dans n'importe quel intérieur.

-+
Download hier onze Xillo catalogus
Trimless 1

Xillo, who?

De goede samenwerking met zusterbedrijf Xillo biedt een aanzienlijke kwalitatieve meerwaarde. Samen zorgen we voor een esthetische en functionele meerwaarde in elk interieur. Ook het persoonlijk contact en het samen meedenken met de klant hebben we gemeen.

Xillo zet vooral in op een strakke en naadloze look. Dankzij onze inbouwarmatuur kan elk interieurelement 100% naadloos in een muur of plafond ingebouwd worden.

Xillo ontwikkelde een inbouwarmatuur die ervoor zorgt dat wat de klant wil inbouwen (luidspreker, verlichting, schakelaar, stopcontact…) op zo’n manier kan geplaatst worden dat er geen zichtbaar randje overblijft.

Hoe doet Xillo dit nu precies?

Trimless 2
“Bij Duotecno slaan esthetiek en functionaliteit de handen in elkaar. Design is één van onze grootste troeven tezamen met de eenvoudige, snelle intelligentie achter onze designproducten.”

Innoveren en inspireren in de badkamer met natuursteen

Onze klanten dagen ons graag uit: denk maar aan gepersonaliseerde schakelaars, schakelaars in een buitenmuur en overschilderbare/bepleisterbare schakelaars… Ongezien en “unseen”, net als deze schakelaar om de badkamer mee te bedienen. Onze producten zijn heerlijk onopvallend en vormen één geheel met de rest van jouw badkamer. Waterbestendig, stofvrij en volledig geschikt om in vochtige ruimtes te installeren.

Natuursteen is hip en populairder dan ooit. In ons atelier vind je 8 soorten schakelaars in natuursteen. Prefereer je je schakelaar toch in de natuursteen van je badkamer? Geen probleem, wij integreren onze schakelaars in eender welk soort natuursteen. Wij willen niet alleen innoveren, maar ook inspireren. Til je interieur naar een hoger niveau en geniet van die tijdloze touch of luxury.

Trimless 3
“ogether we bring elegance in each interior”

Integreer jouw speakers

Breng je muziekinstallatie tot een hoger level door jouw speakers 100% in de muur of plafond te integreren. Ben jij ook fan van een uniforme, moderne look doorheen je woning zonder al te veel franjes en uitsteeksels? Dan zijn onze armaturen perfect om speakers, schakelaars, stopcontacten, verlichting… uit het zicht te integreren.

Meer informatie vind je hier: xillo.be

Duotecno Pieter D Hoop 89 e1574153424192
“Simplicity in DESIGN and USE, In balance with SPACE and INTERIORS”

Invisible design : “Less is more”

De “Invisible” schakelaar is een 100% geïntegreerde capacitieve aanraakschakelaar van 79 x 79mm. Deze makkelijk te installeren schakelaar voldoet aan de hoogste standaarden en kan voor elk oppervlak gebruikt worden. Hij heeft 4 aanraakzones met een elegante, individuele RGB LED-feedback vanuit de hoeken door de 3 mm tussenruimte rond de afwerking van de schakelaar. Aangezien de uitsparing in de wandafwerking wordt gebruikt in de assemblage van de schakelaar, maakt de inbouwarmatuur het mogelijk om een in-wall schakelaar te creëren die elegant, stijlvol & nauwelijks zichtbaar is.

De Invisible wordt geproduceerd met een composietmateriaal die dezelfde eigenschappen bezit als gips. Dit brandwerende en overschilderbare materiaal zorgt ervoor dat de schakelaar écht onzichtbaar wordt na pleister- en schilderwerken.

Lochristi photo cafeine be 55 min2

Parlez-nous de votre projet projet et visitez notre salle d'exposition

Image 16