Hoe doet Xil­lo dit?

Het ontwikkelde een inbouwarmatuur die bestaat uit een gepatenteerd composiet dat over dezelfde karakteristieken als pleister beschikt. Het is bovendien sterker, robuuster en wordt perfect naar wens van de klant afgewerkt. Het materiaal kan immers geschilderd of bepleisterd worden, wat zorgt voor dé perfecte integratie in elk interieur.

Over de installatie van de inbouwarmatuur werd eveneens grondig nagedacht. Duidelijk zichtbaar op de inbouwarmatuur worden een reeks handige indicatoren voor laser positionering aangebracht. Installateurs kunnen hierdoor een snelle installatie realiseren. Ook de voorgeboorde schroefgaatjes en de aanwezigheid van verschillende installatieniveaus zorgen ervoor dat de armatuur makkelijk te installeren is.

Bovendien zorgt het typische patroon van Xillo en het grote montagevlak ervoor dat het gips altijd perfect is gefixeerd. Dankzij de kracht van dit materiaal, hoeven we niet te werken met een metalen frame. Dit resulteert in een perfecte verzonken einde resultaat met altijd de 90° hoeken, zonder enig gips scheuren of zichtbare randen.

We denken uiteraard graag mee met onze klanten over het inbouwen van interieurelementen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Voor de architecten is de look and feel van het resultaat een grote troef, bij de installateurs gaat het vooral over de eenvoud van de installatie. Een duidelijke win-winsituatie.”

Snel, efficiënt en esthetisch: beter kunnen we de Xillo Trimless Solutions niet omschrijven

-+
Download hier de Xillo catalogus

Bekijk hier de mogelijkheden van ons assortiment voor jouw interieur.

Xillo

Vertel ons meer over uw project en bezoek onze showroom

8200 Sint-Michiels.

Altijd op afspraak
ma-do : 09u00-12u00 & 12u30-17u30
vr : 09u00-12u00 & 12u30-15u30
Zat-zon: op afspraak

BTW: BE 0478.353.223

Image 16